Pochierte Eier mit Morchelgremolate, Spargelspitzen und Muskatbutter - Gepocheerd ei met gremolata van morieljes, aspergepunten en nootmuskaatboter

U vindt dit recept op pagina 20 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ravioli van asperges met munt, aardappels en mascarpone

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Vis-garnalen-pakketjes met asperges en aardappelsalade

delicious. magazine - 2009-08

Roereieren met asperges en aardappelen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Roergebakken asperges met gesmolten ganzenlever, selderijaardappelpoffertjes en rode portsaus

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig