Himmel und Erde mit Jakobsmuscheln mit Zwiebelconfit und Balsamicojus - Hemel en aarde met coquilles met uienconfit en balsamicojus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 23 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 75 minuten
Ingrediënten
- balsamicojus
- bloemige aardappel
- boter
- coquilles
- distelolie
- fleur de sel
- foie gras
- jonagold
- kaneel
- melk
- nootmuskaat
- peper
- slagroom
- suiker
- uienconfituur
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.