Rote-Bete-Salat mit Sektbirne - Rode bietensalade met sekt en peer
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 89 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht
- Soort:
- vegan
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- distelolie
- mosterdpoeder
- perensap
- pijnappelpitten
- rode bieten
- salade
- sekt
- veldsla
- williamsperen
- witte wijnazijn
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.