Rote-Bete-Salat mit Sektbirne - Rode bietensalade met sekt en peer

U vindt dit recept op pagina 89 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegan
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Koude salade van lamsbout met rode grapefrut

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool

Een recept uit  - Deutsche Küche

Barbecue kip

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Mosterd-honingdressing

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl