Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool

U vindt dit recept op pagina 299 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild
Bereidingstijd:
240 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloemkoolcouscous met kip en bacon

Een recept uit Sabine Koning

Bloemkoolsalade uit Sfax - chalda brouklou sfaxinya

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Bloemkoolcouscous met kip en bacon - OhMyFoodness

Een recept uit Sabine Koning

Nouri rol met tonijn

Een recept uit Saskia, Elise & Emma