Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 299 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
- Bereidingstijd:
- 240 minuten
Ingrediënten
- bloemkool
- citroenrasp
- crème fraîche
- distelolie
- doorregen spek
- gedroogde pruimen
- gemberpoeder
- jeneverbessen
- knolselderij
- laurier
- maïzena
- mierikswortel
- mosterdpoeder
- peper
- peperkorrels
- pimentkorrels
- rode ui
- rode wijn
- sinaasappelsap
- tomatenpuree
- vossenbessen
- wildfond
- wildzwijnbout
- wortel
- zout
- zwarte bessensap
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.