Kartoffelrahmsuppe mit Pfifferlingen - Aardappelroomsoep met cantharellen
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 125 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 70 minuten
Ingrediënten
- bakzout
- bloemige aardappel
- boter
- cantharellen
- gevogeltefond
- kwartelei
- majoraan
- nootmuskaat
- olijfolie
- peper
- peterselie
- preiwit
- room
- ui
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.