Kwarteleieren

U vindt dit recept op pagina 125 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cocoa Tajarin with Sea Urchin Bottarga, Pink Grapefruit Confit and Sea Urchin Butter,

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Artisjokbodems als bijgerecht

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Brood zonder kneden

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made