Aufgeschäumte Erbsensuppe - Opgeschuimde erwtensoep
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 130 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- boter
- chorizo
- doperwten
- gevogeltefond
- olijfolie
- peper
- peultjes
- prei
- room
- spek
- suiker
- ui
- witbroodchips
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.