Feiner Linsentopf - Verfijnde linzenschotel
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 147 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / eenpansgerecht
- Bereidingstijd:
- 160 minuten
Ingrediënten
- aardappel-spekmaultaschen
- aceto balsamico
- boter
- bruine boter
- gevogeltefond
- groene linzen
- kalfsjus
- kalfsrollade
- knoflook
- knolselderij
- laurier
- nootmuskaat
- peper
- peperkorrels
- prei
- sjalot
- tijm
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.