Graupensuppe mit Geflügel - Gortsoep van gevogelte
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 151 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- soep/bouillon / eenpansgerecht
- Bereidingstijd:
- 130 minuten
Ingrediënten
- bieslook
- boter
- eidooier
- emmentaler
- gevogeltevlees
- gort
- groentefond
- gruyère
- hysop
- kerrie
- kervel
- knolselderij
- kruidenazijn
- kruidnagel
- laurier
- nootmuskaat
- peper
- peterselie
- prei
- room
- sjalot
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.