Leichte Krebsrahmsuppe - lichte kreeftenroomsoep
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 157 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- cayennepeper
- champignons
- crème double
- dragon
- droge vermout
- kervel
- knoflook
- korianderkorrels
- kreeftenvlees
- laurierblad
- olijfolie
- prei
- preien
- rivierkreeftjes
- sjalot
- tijmsaus
- tomaten
- venkel
- visfond
- witte port
- witte wijn
- wortels
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.