Kotelett vom Schellfisch auf gebratenem weiβen und grünen Spargel,t Senfsabayon nappiert - Schelviskotelet op gebakken witte en groene asperge met een mosterdsabayon overgoten
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 191 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- fleur de sel
- groene asperge
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- mosterdsabayon
- prei
- schelviskotelet
- suiker
- ui
- witte asperge
- worteltjes
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.