Weiβer Heilbutt (oder Steinbutt) mit Kräuterkruste auf Steinpilzbett - Witte heilbot (of tarbot) met kruidenkorst op een bedje van eekhoorntjesbrood

U vindt dit recept op pagina 206 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tongscharfilets Aurore

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Sneetje varkensfricandeau

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Doperwtjes

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Aspergesoep

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen