Gratinierte Austern auf Spinatbette mit Weiβ-weinsabayon - Gegratineerde oesters op een spinaziebed met witte wijnsabayon
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 210 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- bladspinazie
- cayennepeper
- droge vermout
- droge witte wijn
- eidooier
- maïzena
- oesters
- parmezaanse kaas
- room
- sjalot
- visfond
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.