Geschmorte Kalbshaxe mit Pfifferlingen und leichtem Kartoffelpüree - Gesmoorde kalfsschenkel met cantharellen en lichte aardappelpuree
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 248 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
- Bereidingstijd:
- 200 minuten
Ingrediënten
- aardappelpuree
- bieslook
- bleekselderij
- boter
- cantharellen
- citroensap
- droge witte wijn
- gladde peterselie
- kalfsfond
- kalfsschenkel
- knoflook
- laurier
- peper
- peperkorrels
- rozemarijn
- sjalot
- tijm
- tomaten
- ui
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.