Geschmorte Rinderschulter mit glaciertem Gemüse - Gesmoorde runderschouder met geglaceerde groente
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 255 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
- Bereidingstijd:
- 180 minuten
Ingrediënten
- aceto balsamico
- bleekselderij
- bloem
- distelolie
- doorregen rookspek
- droge rode wijn
- geglaceerde groente
- kalfsfond
- kaneelstokjes
- kardamompeulen
- knoflook
- kruidnagel
- laurier
- maïzena
- peper
- peperkorrels
- pure chocolade
- rode port
- rode ui
- runderschouder
- sinaasappelzest
- steranijs
- tomatenpuree
- vanillepeul
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.