Schwabische Rostbraten mit geröstete Zwiebeln und Bratkartoffeln - Rosbief met geroosterde uien en gebakken aardappel
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 261 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
- Bereidingstijd:
- 75 minuten
Ingrediënten
- aceto balsamico
- boter
- braadvet
- droge rode wijn
- gebakken aardappels
- geroosterde uien
- kalfsjus
- knoflook
- laurier
- peper
- ribeye
- tijm
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.