Zickleinkeule mit saurer Sahne auf Rosmarinkartoffeln - Geitenlamsbout met zure room en rozemarijnaardappel
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 267 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- geitenvlees
- Bereidingstijd:
- 150 minuten
Ingrediënten
- crème fraîche
- droge rode wijn
- groentefond
- knoflook
- knolselderij
- lamsgeitenbout
- madeira
- olijfolie
- peper
- port
- rozemarijn
- rozemarijnaardappelen
- sjalot
- tijm
- tomaat
- wortel
- zout
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.