Saure Kalbsleber mit Schalottensauce, Kartoffelplätzchen, geschmorten Feigen und Bohnengemüse - Zure kalfslever in sjalottensaus met aardappelschijfjes, gesmoorde vijgen en bonen

U vindt dit recept op pagina 270 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pane di patate (aardappelbrood)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Tonijn-kerriehapjes

Een recept uit  - Tapas

Gnocchi maken

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Aardappelbrood - boxty bread

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I