Strudel von Blut- und Leberwurst mit Kraut und Majoraansauce - Strudel van bloed- en leverworst met zuurkool en majoraansaus

U vindt dit recept op pagina 280 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
worst
Bereidingstijd:
210 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappelpuree- worsttaartjes

delicious. magazine - 2007-01

Himmel und Erde Klassik mit Blutwurst und Apfelcompott - Hemel en aarde klassiek met bloedworst en appelmoes

Een recept uit  - Deutsche Küche

Patatas enmascaradas - Verborgen of besmeurde aardappels

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Niertjes-, lever- en longfricassée

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier