Gefüllte Stubenkücken mit Kalbsfarce - Met kalfsfarce gevulde poussin

U vindt dit recept op pagina 316 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
165 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjok met aardappel, warm

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Sardijnse artisjokken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Lamskoteletten in een jasje van aardappel en enoki, met gestoofde artisjokken, wortel en peterselie-tijmsaua

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Hartige artisjokkentaart met aardappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel