Lamskoteletten in een jasje van aardappel en enoki, met gestoofde artisjokken, wortel en peterselie-tijmsaua
★
★
★
★
★
Een recept van Lars Hamer en L. Bisschops.
U vindt dit recept op pagina 86 in Retour Japan .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- aardappelen
- aardappelzetmeel
- artisjokbodems
- bladpeterselie
- bospeen
- boter
- citroensap
- enoki
- kalfsfond
- knoflook
- lamsrack
- netvet
- plantaardige olie
- sojasaus
- tijm
- witte wijn
- yuzusap
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.