Diebchen mit Ochsenschwanz - Aardappelnoedels met ossenstaartvulling en paddenstoelen
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 386 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees / noedels
- Bereidingstijd:
- 190 minuten
Ingrediënten
- azijn
- bloem
- ei
- in de schil gekookte aardappelen
- majoraan
- melk
- ossenstaart
- rauwe bloemige aardappel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.