Sauerrahmplinsen mit Kirschragout und Vanillesauce - Eierkoek met zure room met kersenragout en vaniollesaus

U vindt dit recept op pagina 459 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
nagerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsrollade met jeneverbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Kapselbeslag, warme methode

Een recept uit  - Patisserieboek

Bizcocho

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Marinade voor kalkoenfilet

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades