Sauerrahmplinsen mit Kirschragout und Vanillesauce - Eierkoek met zure room met kersenragout en vaniollesaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 459 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 150 minuten
Ingrediënten
- bloem
- citroenrasp
- eidooier
- eiwit
- geklaarde boter
- kaneel
- kersenragout
- rozijnen
- rum
- suiker
- vanillesaus
- vanillesuiker
- zout
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.