Kirschenmichel auf edle Art - Gevulde kersentaartjes met kaneelsaus en kersencompote
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 470 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- fruit / koek en gebak / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 105 minuten
Ingrediënten
- bakvet
- bloem
- eau de vie van wilde pruimen
- kaneelknoppensaus
- kersen
- kersencompote
- kirsch
- marsepein
- poedersuiker
- roggebrood
- suiker
- walnoten
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.