Kirschenmichel auf edle Art - Gevulde kersentaartjes met kaneelsaus en kersencompote

U vindt dit recept op pagina 470 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Buñuelo's

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Gepaneerde olijven met pittige yoghurt

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Affuca Parrinu / Priesterwurger

Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Kaassaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag