Zwetschgen Scheiterhaufen mit Marzipan und Weiβem Zimtschaum - Kwetsen-broodpudding met marsepein en witte kaneelschuim
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 473 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- pudding / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- boter
- citroenzest
- ei
- kaneelschuim
- krentenbol
- krentenbrood
- kwetsen
- kwetsen in rode wijn
- marsepein
- melk
- munt
- poedersuiker
- suiker
- vanillepeul
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.