Rundvleessorbet, rabarber, gezouten granen en pijnappelpitten

U vindt dit recept op pagina 44 in Story on a Plate .

Keuken:
Internationaal / Deens
Gang:
voorgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vegetarische stamppot met andijvie, rucola, zoete aardappel en vega bal

Een recept uit Isabel

Pasta met geroosterde tomaatjes

Een recept uit Amber Albarda - Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

Speltsalade met jonge bieslook, appel en pompoen

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Met seitan maak je in een handomdraai een heerlijke vegetarische steak tartare! Wij maakten een mediterrane variant met tomaat en mango. Snel en lekker!

Een recept uit Isabel