Rundvleessorbet, rabarber, gezouten granen en pijnappelpitten

U vindt dit recept op pagina 44 in Story on a Plate .

Keuken:
Internationaal / Deens
Gang:
voorgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Speltsalade met jonge bieslook, appel en pompoen

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Met seitan maak je in een handomdraai een heerlijke vegetarische steak tartare! Wij maakten een mediterrane variant met tomaat en mango. Snel en lekker!

Een recept uit Isabel

Vegetarische stamppot met andijvie, rucola, zoete aardappel en vega bal

Een recept uit Isabel

Pasta met geroosterde tomaatjes

Een recept uit Amber Albarda - Eet jezelf mooi, slank en gelukkig