Oesters, peterselie-emulsie en tapioca-crackers met een infusie van inktvisinkt

U vindt dit recept op pagina 54 in Story on a Plate .

Keuken:
Internationaal / Deens
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Schaal- en schelpdierencocktail

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Schaal- en schelpdierensalade, frisse

delicious. magazine - 2011-13

Gyoza, traditionell, mit Soja-Chili-Dip / Traditionele Gyoza met soja-chilidip

Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger

Tapioca Starch Cracker

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]