Duif en foie gras met satsuma-mandarijn en verse venkel pollen

U vindt dit recept op pagina 104 in Story on a Plate .

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Duif

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Priscilla van der Voort over Wijn&Spijs

Een recept uit Jolande Vos

Ciriole met ragu van duif

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10

*Pigeon en Salmis second Course: Ragout of Grains, Brown Chicken Jus, Sous Vide Pigeon Offal, Madeira Gelee and Pickled Jerusalem Artichokes

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]