Gré des Champs kaas met parelhoen, schorseneren en hazelnoot

U vindt dit recept op pagina 156 in Story on a Plate .

Keuken:
Canadees / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Walnoot-hazelnoot-appelchutney, bij Hollandse kaasplank

Een recept uit delicious. magazine - 2013-07

Kaas-gembertruffels

Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Witlof en roquefortsalade met noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Pastinaak-hazelnootsalade en kervelgalettes met comté

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12