Thaise Naem-gefermenteerde korte rib met Japanse Yams, chinese erwtenscheuten, nigellazaden, zeevruchtenpasta en pruimen met kimchikruiden

U vindt dit recept op pagina 221 in Story on a Plate .

Keuken:
Koreaans / Amerikaans / Internationaal
Soort:
rundvlees / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Doperwtensoep met erwtenscheuten

Een recept uit delicious. magazine - 2015-05

Garnalenroerbak met drie soorten erwtenscheuten

Een recept uit delicious. magazine - 2014-10

Lentesalade met garnalen

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Erwtenfalafel met radijs-erwtenscheutensalade

delicious. magazine - 2010-05