Gegrilde ham met spitskoolrolletjes en appelrozijnsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken.
U vindt dit recept op pagina 53 in Appels en peren .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- appel
- appelsap
- bruine basterdsuiker
- citroen
- gemalen komijn
- gembersiroop
- ham
- honing
- kerriepoeder
- kruidnagel
- maïzena
- olijfolie
- peper
- rozijnen
- sherry
- speculaaskruiden
- spitskool
- water
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.