Cuisson de fonds d'artichaut - Artisjokbodems koken

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 30 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
bijgerecht / basisrecept
Soort:
vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Arisjokken met hollandaise - carciofi in salsa olandese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Eendenlever in een korst van artisjok

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Gekookte artisjok met umami vinaigrette

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Artisjokken met een sausje

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag