Diana Dubois en Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Een boek van Diana Dubois en Raquel Palla Lorden

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De bijbel van de Spaanse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en kip in amandel-saffraansaus - Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken