1 groente in de hoofdrol
meer dan 100 inspirerende groenterecepten
We hebben 103 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 1 groente in de hoofdrol , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Groenten zijn veelzijdig, goedkoop en zitten boordevol goede eigenschappen. In dit boek verkent Georgina Fuggle de verschillende kleuren, texturen en smaken van groenten en maakt er heerlijke gerechten van. In elk recept ligt de focus op één groente. Profiteer van je tuinoogst en van goedkope aanbiedingen op de markt, bij de groenteboer of supermarkt, probeer eens een nieuwe groentesoort uit of ontdek een interessante manier om een oude favoriet te bereiden. De recepten bestaan uit stevige warme wintergerechten, lichte en gezonde zomersalades en natuurlijk ook een paar zoete gerechten voor elk seizoen. Alle gerechten zijn vegetarisch en makkelijk te bereiden. 1 Groente in de hoofdrol is een schatkist vol mooie en inspirerende recepten voor vegetariërs en (andere) groenteliefhebbers.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 1 groente in de hoofdrol
Een greep uit de 103 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gehakt, kappertjes, krieltjes, mayonaise, mosterdpoeder, citroen, rode ui, versgemalen zwarte peper, zout en zure room
Soort: salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cheddar, dragonblaadjes, engels mosterdpoeder, gehakt, grove mosterd, halfvolle melk, groentebouillon, preien, tarwebloem, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladpeterselie, ciderazijn, dijonmosterd, gemarineerde artisjokharten, olijfolie extra vierge, pijnboompitten, puy-linzen, rode ui en wittewijnazijn
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladpeterselie, filodeeg, gehakt, boter, rode biet, scharreleieren, versgemalen zwarte peper, zachte geitenkaas, zout en zure room
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardperen, bladspinazie, ciderazijn, citroen, farro, gehakt, hazelnoten, olijfolie extra vierge, rode chilivlokken, rode ui, scharreleieren, korianderzaad, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: salade / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, vastkokende aardappel, ui, olijfolie extra vierge, rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zeezout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: dijonmosterd, dressing, feta, aubergine, water, komijnzaad, limoenen, mungbonen, munt, olijfolie, pompoenpitten, zout, suiker, tamarindepasta, knoflook, vissaus en zwarte peper
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: limabonen, okra, olijfolie extra vierge, citroen, knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: cannellinibonen, chilivlokken, boter, olijfolie, platbrood, rode ui, snijbiet, stilton, knoflook, tortillawraps, versgemalen zwarte peper, zout en zure room
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: brood, doperwten, fijne kristalsuiker, gezouten boter, groentebouillon, kropsla, munt, sjalotten, knoflook, zout en versgemalen zwarte peper
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, cayennepeper, ciderazijn, dressing, gehakt, karnemelk, lente-uien, macadamianoten, mayonaise, mosterdpoeder, versgemalen zwarte peper, wortels en zeezout
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boerenkool, citroensap, dressing, paprikapoeder, quinoa, sultanarozijnen, tahin, rozemarijn, knoflook, vet, walnoten en yoghurt
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: banaansjalotten, zout, gezouten boter, gruyère, lichte basterdsuiker, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rozemarijn, scharreleidooier, scharreleieren, tarwebloem en versgemalen zwarte peper
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, cheddar, foelie, gedroogde oregano, gedroogde tijm, groene linzen, aardappel, knolselderij, koolraap, olijfolie, passata, pastinaken, red leicester, rode wijn, rozemarijn, knoflook, ui, versgemalen zwarte peper, wortels en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, doperwten, mozzarella, citroen, ricotta, scharrelei, knoflook, verse munt, versgemalen zwarte peper, waterkers en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenjam, gedroogd fruit, lichte basterdsuiker, marsepein, boter, poedersuiker, scharreleieren, zout, bakpoeder, kaneel, piment, wortel en zelfrijzend bakmeel
Soort: fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakkersgist, fijne kristalsuiker, halloumi, rucola, maanzaad, boter, patentbloem, roomkaas, scharreleidooier, scharreleieren, tarwebloem, tl keukenzout en melk
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: ahornsiroop, fijne kristalsuiker, gemberkoekjes, gemberpoeder, komijnpoeder, meringue, nootmuskaat, boter, slagroom, kaneel en maïzena
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, dressing, fijne kristalsuiker, gehakt, gemberwortel, koriander, komkommer, lente-uien, misopasta, olijfolie extra vierge, rode chilipeper, sesamolie en zilvervliesrijst
Soort: salade / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, cheddar, eidooier, gehakt, gezouten boter, groene salade, melk, olijfolie, scharrelei, knoflook, tomaten, uien, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper en zelfrijzend bakmeel
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Toon alle 103 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
Automatische import Dit boek is automatisch geïmporteerd
Dit is een uitgave van Forte Culinair
ISBN13
9789462501706
ISBN10
946250170X