Maureen Tan - Rendang

Rendang

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vega

Een boek van Maureen Tan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Rendang, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch - Rendang is razend populair en valt niet weg te denken uit het assortiment van de toko. En dat terwijl het gerecht op Sumatra, waar het oorspronkelijk vandaan komt, hooguit een paar keer per jaar wordt geserveerd bij ceremoniële bijeenkomsten zoals verlovingen of huwelijken. Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, verwijst ‘rendang’ niet naar het door ons zo geliefde gerecht, maar naar de bereiding ervan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken