Oosterscheldekreeft met Pecorino kopvulling, saus van kokkels, mosselen, venusschelpen en Zeeuwse vlegel
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 117 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- court-bouillon
- droge sherry
- eigeel
- knoflook
- kokkel
- laurier
- mossel
- mosterd
- olijfolie
- oosterscheldekreeft
- pecorino
- gerookt paprikapoeder
- prei
- rode peper
- sherryazijn
- sjalot
- snelkooktarwe
- ui
- venusschelp
- winterwortel
- zeekraal
- zeewater
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.