Salade met Oosterscheldekreeft, bloemkoolcouscous, amandel en pompoen

U vindt dit recept op pagina 148 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloemkoolsoep met zoete aardappel

Een recept uit Lisette

Gegrilde bloemkoolroosjes met komijn, Spaanse peper en amandelen

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Bloemkool met kaas

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bengaalse bloemkoolcurry

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch