Salade met Oosterscheldekreeft, bloemkoolcouscous, amandel en pompoen
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 148 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- amandelschaafsel
- bloemkool
- boter
- butternut-pompoen
- citroen
- court-bouillon
- crème fraîche
- dragon
- microleaf sla
- olijfolie
- oosterscheldekreeft
- peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.