hachee van kreeft, luchtige puree van pastinaak en gezouten citroen

U vindt dit recept op pagina 188 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Drie-kazenquiche met bloemkoolbodem

Thomas de Beer

Pikante kipvleugeltjes met artisjokhart en doperwtjes

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Geroerbakte doperwten met chilipeper en sichuanpeper (Qiang Qing Wan Dou)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Doperwten met gedroogde garnalen (Hui Jin Gou Qing Wan)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis