Chef school
stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional
Een boek van Joanna Farrow, Stephen Conroy en inAksie
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Chef school, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pastas, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.