Lattropse hazenrugfilet met cremeux van pompoen & vlierbessensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 78 in From farm to fork in Twente .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Beukenzwam

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Artisjok barigoule met lenteknoflook, peterselie, beukenzwam en serranoham

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Gegrilde garnalen met mais

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Compressed Dill Pickled Vegetables

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]