Parmigiana met artisjokken

U vindt dit recept op pagina 125 in Crumbles en gratins .

Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gepocheerde eieren met artisjokbodems

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Oeufs sur canapés / Oefs en croustade - Gepocheerde eieren op canapés, artisjokbodems, champignonhoedjes of taartbodempjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bouquetière

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Cotelettes à la Parisienne Escoffier

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk