Gegrild zuiglam, gevuld met paddestoelen en oesters met een jus van peterselie
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 84 in De keuken van de pure smaak .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- courgette
- gele paprika
- katenspek
- lamsfilet
- lamsfond
- olijfolie
- peterselie
- rode paprika
- rode ui
- tijm
- vulling van paddestoelen en oesters
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.