K. Hageman, C. Spjkers, H. van der Heijden en Hanneke van der Heijden - Cas Spijkers en zijn Swaen

Cas Spijkers en zijn Swaen

Een boek van K. Hageman, C. Spjkers, H. van der Heijden en Hanneke van der Heijden

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Cas Spijkers en zijn Swaen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

CAS SPIJKFRS EN ZIJN SWAEN is een geheel herziene uitgave van het eerste boek van topkok Cas Spijkers. Het boek geeft een overzicht van menu’s en recepturen zoals ze in de jaren tachtig door Cas werden bereid. In die tijd waren de technieken van het stomen, vacuüm koken en roken nog niet algemeen verbreid. Pas in die jaren werden huishoudelijke apparaten ontwikkeld waarin deze technieken kunnen worden toegepast. Cas legde zich toe op het combineren van de oude en de modernere bereidingswijzen, afhankelijk van het gekozen product en op die manier werkt hij nog steeds. De recepten in CAS SPIJKERS FN ZIJN SWAFN worden voorafgegaan door de geschiedenis van het restaurant De Swaen en informatie over de wijnkelder, de sommelier en de gebruikte producten. Ook wordt ingegaan op de verschillende kooktechnieken, kaas, koffie met friandises en digestief. De schitterende fotografie komt van Henk van der Heijden en Kees Hageman.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken