El Harouchi
de Franse keuken omarmt de warmte van Marokko
Een boek van M. El Harouchi, Lise Goeman Borgesius, B. van Empelen, Mirte Blokker, L. Goeman Borgesius en Mohamed El Harouchi
★
★
★
★
★
Word gratis lid
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals El Harouchi, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
- De bijzondere keuken van sterkok El Harouchi
- Mohamed El Harouchi combineert in zijn gerechten de traditionele Franse keuken met de keuken van zijn geboorteland, Marokko.
- Dit levert bijzondere smaken op en dat is ook Michelin, GaultMillau en andere autoriteiten op culinair gebied niet ontgaan.
- Opgeleid door grote namen als Cees Helder en Robert Kranendonk opende El Harouchi in 2006 zijn restaurant Solo. Al na 1 jaar ontving hij zijn eerste Michelinster.
- Dit boek geeft naast recepten tevens een kijkje achter de schermen van dit drukbezochte restaurant.
- De receptuur is uitgebreid omschreven en de ingrediënten zijn vrijwel overal verkrijgbaar.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.