Hotelschool Ter Duinen, Wim Hotelschool Ter Duinen, Wim van Hotelschool Ter Duinen en Hotelschool Ter Duinen VZW - Koken - Het Ter Duinen Handboek

Koken - Het Ter Duinen Handboek

Een boek van Hotelschool Ter Duinen, Wim Hotelschool Ter Duinen, Wim van Hotelschool Ter Duinen en Hotelschool Ter Duinen VZW

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken - Het Ter Duinen Handboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto’s) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken