Gevulde eieren met ansjovis - huevos rellenos de boquerones
★
★
★
★
★
Een recept van Bert Witte.
U vindt dit recept op pagina 20 in Spaans kookboek .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vis / kaas
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
Ingrediënten
- ansjovis uit blik
- crème fraîche
- ei
- paprikapoeder
- peper
- sherry
- verse bladselderij
- verse peterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.