Vijgenbrood - pan de higos

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 74 in Spaans kookboek .

Keuken:
Spaans
Gang:
bijgerecht / nagerecht
Soort:
fruit / noten / feestdagen
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Amandelmeringue met anijs en frambozen

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Anijsmelk met anijsroom

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Almond and aniseed nougat

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Cuccia - Speltpudding

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily