Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Vijgen gevuld met walnoten en honing
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gedroogde vijgen, honing, kaneelpoeder, kaneelstokje, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, walnoten en yoghurt
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Terug naar Spaans koken.
Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Spaans koken:
Recept uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Spaans koken:
Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken: