Anne Wilson - Spaans koken

Spaans koken

Een boek van Anne Wilson

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Spaans koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Spaans koken

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Paella

Ingrediënten:
citroen, diepvriesdoperwtjes, fruits de mer, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, kurkuma, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, salami en ui

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / nagerecht uit Spaans koken:

Amandel citroentaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, slagroom, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Recept uit Spaans koken:

Asperge artisjoksalade

Ingrediënten:
artisjokken, asperges, boter, champignons, citroensap, knoflook, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper en sperziebonen

Keuken:
Spaans
Soort:
salade
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Gehaktballetjes in sherrysaus

Ingrediënten:
aardappeltjes, bloem, boter, half-om-halfgehakt, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, sherry, ui en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Filet met venkel

Ingrediënten:
bacon, bieslook, boter, ei, kappertjes, olijfolie, rode wijnazijn, sherry, sinaasappelsap, sinaasappelschil, varkensfilet, venkel en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Witvissoep

Ingrediënten:
citroenschil, citroentijm, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode uien, visbouillon, witbrood, witte wijn, witte wijnazijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Fruits de mer met pasta

Ingrediënten:
bruine suiker, garnalen, inktvissen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pasta, rode wijn, spaanse peper, tomaten, tomatenpuree, visbouillon en visfilet

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Bijgerecht uit Spaans koken:

Spaanse pizza

Ingrediënten:
basterdsuiker, bliktomaten, bloem, gedroogde gist, knoflook, olijfolie, peper, spinazie, uien, water en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Vlammende eieren

Ingrediënten:
bliktomaten, eieren, olijfolie, paprika, peterselie, salami, spaanse peper, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Knoflooksoep

Ingrediënten:
chilipoeder, eieren, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, tomaten, water en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Lamsstoofschotel met kruiden

Ingrediënten:
chilipoeder, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, munt, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rozemarijn, ui en witte wijn

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Valencia-rijst

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, olijfolie, rijst, sherry, sinaasappelsap, sinaasappelschil en ui

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Koude tomatensoep

Ingrediënten:
eieren, ijs (water), knoflook, komkommer, munt, olijfolie, olijven, paprika, rode wijnazijn, tomaten, tomatenpuree, ui en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Kalfsvlees met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Toon alle 30 recepten in dit boek