Franse kaas
visuele gids van meer dan 350 kazen uit elke streek van Frankrijk
Een boek van K. Masui
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Franse kaas, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De schrijvers Kazuko Masui en Tomoko Yamada brengen in een heldere, beknopte stijl het -verhaal van elke kaas - over de oorsprong, productiemethode, uiterlijk en smaak. De in speciale opdracht gemaakte foto’s van Yohei Maruvama laten de kleur en structuur van elke kaas zien. De bij de kazen geadviseerde wijnen zijn aanbevolen door de internationale wijnkenners Robert en Isabelle Vifian. Door middel van duidelijke symbolen worden vorm, afmeting, melksoort, gewicht en het seizoen van elke kaas aangegeven
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.